Autorius Tema: Problema su modeminio ryšio nustatymais  (Skaityta 3727 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs ristinak

  • Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 59
    • Žiūrėti profilį
    • http://ristinak.wordpress.com/
Problema su modeminio ryšio nustatymais
« Įrašytas: 2005 m. Gruodžio 28 d. 15:18:38 »
Nepavyksta prisijungti prie interneto per Taką Baltix'e :(

Darau taip:
Sistema -> Administravimas -> Tinklo nustatymai. Pasirenku modeminio ryšio savybes ir Pagrindinėje kortelėje užpildau tel. nr ir kt. Modemo kortelėje nepavyksta aptikti modemo prievado. Jei pati pasirenku /dev/modem, tuomet išmeta klaidos pranešimą, kad negali pajungti ppp0 įrenginio, ar pan. Jei pasirenku kitą (pvz. /dev/ttyS0), tai klaidų nemeta, net leidžia aktyvuoti ryšį. Tik va jokio rinkimo nevyksta ir interneto nėra. Gal buvote susidūrę su tokia problema :?:
What's the point of never trying?
Nothing's changing anyway...

Neprisijungęs Jaro

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
    • http://jaro.lt
Problema su modeminio ryšio nustatymais
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2005 m. Gruodžio 28 d. 15:53:51 »
O kokį modemą naudoji?

Jei tai taip vadinamas winmodemas, tai paleisti jį bus labai sunku. Gal galėtum surasti tikslu modemo pavadinimą ir parašyti jį čia?

Neprisijungęs ristinak

  • Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 59
    • Žiūrėti profilį
    • http://ristinak.wordpress.com/
Problema su modeminio ryšio nustatymais
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2005 m. Gruodžio 28 d. 18:03:05 »
Jungiuosi per telefono liniją su laidu. Windows'ų nustatymuose parašyta
Modem: Smart Link 56K Modem (COM3).
What's the point of never trying?
Nothing's changing anyway...