Autorius Tema: Padekite del atsisakitymo kreditine kortele.  (Skaityta 6386 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs Bandiz

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Padekite del atsisakitymo kreditine kortele.
« Įrašytas: 2007 m. Liepos 10 d. 10:01:38 »
Gal galite paaiskinti man kokius nustatymus man reikia pakeisti ,kad zmogus mano tinklalapyje galetu atsisakityti Lietuviskomis Banko kortelemis internetu ? ar tai modulis gal koks ?
Noreciau ,kad butu taip ,jog isidejas zmogus preke i krepsely ir tesdamas uzsakyma jam reiketu ivesti savo banko koreteles nr, ir ji nukreiptu tiesiai i banko tinklalapy kur butu jau uzpildyta forma uz preke uz kuria jis turetu sumoketi ir jau butu nurodytas mano Banko sask. nr.
Na blogiausiu atveju ,kad bent jau jam butu parasyta "Kai gausime jusu apmokejima, uzsakyma priimsime"
Dekui is anksto.

Neprisijungęs Andrius

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2007 m. Liepos 11 d. 20:18:37 »
Tai ten vienas iš modulių Payment.
MODULE_PAYMENT_CC_TEXT_PUBLIC_TITLE dar reik pridėt lietuviškame faile cc.php kad normaliai rofdytų užsakant pavadinimą mokėjimo.

O kaip paskui nuskaičiuoti iš kreditinės kliento?

Neprisijungęs Kęstutis Mikolajūnas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
    • http://www.zaislai.lt
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2007 m. Gruodžio 11 d. 16:19:59 »
Pirmiausia su banku susitark, nuo to reikia pradėti. Šis modulis beprasmis, nes joks bankas neleidžia offline kortelių autorizuoti, nejaugi galvoji, kad klientas tau paliks kortelės duomenis, o tu paskambinsi į banką ir sakysi: nuimkit nuo šitos kortelės tiek pinigų į mano sąskaitą :D Galbūt amerikoje jis tiktų...
Pagarbiai,
Kęstutis Mikolajūnas