Teoriskai jokios itakos neturi tureti kiek OS pas tave sukasi, bet zinanat windoze... tai jei itakos gali turet net ir oro salygos
O patys win mato ta tavo tinkleske, per device manageri?
Seip galiu papasakot nuotiki kuris mane siek tiek sokiravo, iki sios dienos nesuprantu kokia to priezastis...
Kazkada senai senai... Eme ir po eilinio restarto nustojo veikti Windozej mano integruota tinklo korta... Kadangi as labai tingejau format c: tai tiesiog isimeciau kita ir ramei gyvenau, bet atejo laikas format'ui. Issiemiau tinkleske tikedamasis kad po formato gal gi atsigaus mano integruotoji, bet deja taip neatsitiko. Na pagalvojau gal numire ir nesukau sau galvos... Po kurio laiko buvo dar vienas format c: ir po kurio laiko dar vienas... Idomiausia tai kad visus 3 kart buvo darytas pilnas normalus format'as (ne perrasymas ant virsaus ir t.t. kurio beje as labai nekenciu nes jis pas mane trunka ~5h

) ir kas idomiausia po 3ciojo formato pradejo vel veikti mano integruota tinkleske

Nors nei BIOS'e nei kur kitur ji isjungta nebuvo...
Tik eilinis windozes fokusu pavizdys, taip kad jei kazkas neveikia nieko nuostabaus