Autorius Tema: tinklas  (Skaityta 4357 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs Benas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
tinklas
« Įrašytas: 2006 m. Gruodžio 28 d. 12:02:30 »
mazdauk tokia problema:
  idiektos dvi os Win ir Linux Baltix po linuxu tinklas veikia, viskas normaliai. kai isijungi win su tapacia tinklo plokste tinklo jau neberasnda. Naudoju bevielio tinklo plokste Edimax ew-7126 ar gali ka nors itakoti Dvi operacinės sistemos?

Neprisijungęs Tomas U.

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
tinklas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2006 m. Gruodžio 28 d. 20:19:49 »
Teoriskai jokios itakos neturi tureti kiek OS pas tave sukasi, bet zinanat windoze... tai jei itakos gali turet net ir oro salygos :D

O patys win mato ta tavo tinkleske, per device manageri?

Seip galiu papasakot nuotiki kuris mane siek tiek sokiravo, iki sios dienos nesuprantu kokia to priezastis...

Kazkada senai senai... Eme ir po eilinio restarto nustojo veikti Windozej mano integruota tinklo korta... Kadangi as labai tingejau format c: tai tiesiog isimeciau kita ir ramei gyvenau, bet atejo laikas format'ui. Issiemiau tinkleske tikedamasis kad po formato gal gi atsigaus mano integruotoji, bet deja taip neatsitiko. Na pagalvojau gal numire ir nesukau sau galvos... Po kurio laiko buvo dar vienas format c: ir po kurio laiko dar vienas... Idomiausia tai kad visus 3 kart buvo darytas pilnas normalus format'as (ne perrasymas ant virsaus ir t.t. kurio beje as labai nekenciu nes jis pas mane trunka ~5h :() ir kas idomiausia po 3ciojo formato pradejo vel veikti mano integruota tinkleske :D Nors nei BIOS'e nei kur kitur ji isjungta nebuvo...

Tik eilinis windozes fokusu pavizdys, taip kad jei kazkas neveikia nieko nuostabaus ;)

Neprisijungęs Benas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
tinklas
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2006 m. Gruodžio 30 d. 16:14:07 »
zinau sitas itakos ir nrturi tiesiog tinklo adminas pakeitė Kanala. Kadangi plokstė europine tai draiveriai windozei ir neleidzia ieskot toliau uz europos ribų,o Linuxe tinkla randa ir viskas veikia ok.
reik arba draiveriu neeuropiniu arba pakeist sistemoje driveriu nustatymus. tai tiek ieskosiu> :D

Neprisijungęs Benas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
tinklas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2006 m. Gruodžio 30 d. 22:54:27 »
Citata iš: Benas
zinau sitas itakos ir nrturi tiesiog tinklo adminas pakeitė Kanala. Kadangi plokstė europine tai draiveriai windozei ir neleidzia ieskot toliau uz europos ribų,o Linuxe tinkla randa ir viskas veikia ok.
reik arba draiveriu neeuropiniu arba pakeist sistemoje driveriu nustatymus. tai tiek ieskosiu> :D
tai tiek susitvarkiau. atsisiunciau naujus draiverius ir viskas po senovei :D