Perkėliau į „Apie orą“. 
Labai gerai

Taip tobulų sistemų nėra .Aš esu tik šiaip mėgėjas , gal kartais moku ir žinau daugiau nei eilinis paprastas vartotojas . Bandau mokytis php ir bandau suprast serverių administravimą su centos,ų.
Mano pažįstami , kartais paprašo patvarkyt jų pc .Jau ne vienam paprastam vartotojui sumečiau linux,ą . Vienai jaunai mergaitei ,kaip sumečiau iki šios dienos neturi ji jokių problemų jau greit bus metai .Dar keliems irgi panašiai.Vienam savo geram pažįstamui kuris vyresnis už mane apie 20 metų jau prieš 3 metus sumečiau Linux,ą , tai su pc neturi jokių problemų. Čia tokie žmonės kurie naudojasi tik internetu , klausosi muzikos žiūri filmus ir siunčiasi juos .
Mano išvada , kad Linux,as tinka ir paprastiems vartotojams .Bet tokie dažniausia bijo jo . Ir tokie vartotojai , kaip taisyklė lando internete po visokius free game , o ten pilna visko , pasiūlo instaliuot vieną ar kitą exe failą , kad pasileistu geimas ,o su tuo failu prilenda visko .Paskui po poros mėn. skundžiasi ,kad kompas stringa.
Aš Linux,u naudojuosi jau maždaug virš 5 metų .Problemų atsiranda .Nes noriu kartais daugiau .
PVZ : temoje "Reikia pagalbos........." -> "Web cam" .
Linux,as pripratina žmogų naudotis legaliomis programomis .PVZ : manęs dabar net ne prašyk atsiųsti kokią nulaužtą programą .Jai kam ko reikia , patariu susirast kažką iš atviro kodo arba šiaip nemokamu programų .
Windowsistai pasižiūri į mane ,kaip į kokį avigalvį .Jų supratimu , kas nemoka ,tas blogai .
Suprantu , kaip žmonėms reikia kažkokio super softo . O jo analogo Linux,e nėra . (Gaila , bet kol kas taip pasitaiko ) .Tada nėra išeities ir reikia naudot windowsus .
Noriu tavo nuomonės apie tai

Kur aš klystu