Autorius Tema: Brukalas thunderbird'e  (Skaityta 9905 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs Diobrin

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Brukalas thunderbird'e
« Įrašytas: 2010 m. Gruodžio 28 d. 09:43:20 »
Sveiki, kaip sukurti filtrą, kuris automatiškai laiškus, pažymėtus kaip "brukalas", perkeltų į atskirą aplanką? Visaip bandžiau, neišeina :( .

Neprisijungęs Rimas Kudelis

• Administrator
  • Naujokas
  • Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Brukalas thunderbird'e
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010 m. Gruodžio 28 d. 23:02:52 »
Eik į meniu Priemonės → Paskyrų nuostatos, tada kairėje pasirink atitinkamos paskyros skyrelį „Brukalas“. Tam visai nebūtina kurti atskiro filtro.

Tiesa, kartais (nežinau kodėl) tas automatinis perkėlimas nesuveikia. Tačiau bent jau man taip gan retai nutinka.

Neprisijungęs Diobrin

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Brukalas thunderbird'e
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010 m. Gruodžio 29 d. 17:41:11 »
Citata iš: RQ
Eik į meniu Priemonės → Paskyrų nuostatos, tada kairėje pasirink atitinkamos paskyros skyrelį „Brukalas“. Tam visai nebūtina kurti atskiro filtro.

Tiesa, kartais (nežinau kodėl) tas automatinis perkėlimas nesuveikia. Tačiau bent jau man taip gan retai nutinka.

Tiksliai, jau susitvarkiau, ačiū :). Bet va, kaip tik serveryje įjungė naują spam'o filtrą, ir nebegaunu jau į dėžutę šlamšto...

Neprisijungęs karpatas

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
Ats: Brukalas thunderbird'e
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2022 m. Liepos 19 d. 11:28:43 »
Citata iš: RQ

Tiksliai, jau susitvarkiau, ačiū :). Bet va, kaip tik serveryje įjungė naują spam'o filtrą, ir nebegaunu jau į dėžutę šlamšto...

Sveiki,

o kaip siūlot apsisaugot nuo šlamšto, jeigu el.pašto adresas yra patekęs į nutekintas duombazes? Turbūt neįmanoma? Vis tiek spam'as eis?