Autorius Tema: dėl kategorijų ir kitų dalykų :)  (Skaityta 6171 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs mielka

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
dėl kategorijų ir kitų dalykų :)
« Įrašytas: 2009 m. Rugsėjo 23 d. 00:35:37 »
Nu nesuprantu ar aš ką ne to instaliavau ar kas čia... bet man nelabai leidžia ištrint esamų kategorijų... aš kelias įrašiau pulapyje matosi, o admin panelej nieko rašo, kad 0... ir nerandu kur taisykles reik keist ir viską kitą...

Neprisijungęs mielka

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009 m. Lapkričio 13 d. 19:14:50 »
ta proga, kad nieks nieko nepapasakojo tai pati radau :) tik dar vienas klausimas... kai rasai prekes aprasyma tai man kai kur reikia kad prasidetu is kitos eilutes nu ir paspaudziu enter... kai tvarkau tai matosi, kad ten nukelta, bet paciam puslapi nenusikelia, viskas is eiles rasosi... gal kas ka turit pasiulyt?

Neprisijungęs Stasys

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
    • http://www.kilimeliai.lt
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009 m. Lapkričio 13 d. 21:13:11 »
Citata iš: mielka
ta proga, kad nieks nieko nepapasakojo tai pati radau :) tik dar vienas klausimas... kai rasai prekes aprasyma tai man kai kur reikia kad prasidetu is kitos eilutes nu ir paspaudziu enter... kai tvarkau tai matosi, kad ten nukelta, bet paciam puslapi nenusikelia, viskas is eiles rasosi... gal kas ka turit pasiulyt?

Pabandykite pabaigoje eilutės parašyti
 arba
, turėtų padėti.
Galite naudoti FCK Editor kontribuciją, tuomet galėsite rašyti kaip worde, tinklapyje šis priedas sukurs html ir atvaizduos panašiai automatiškai.
Šiaip, galėtumėte šiek tiek pasimokyti html pradmenis ir galėsite nesunkiai parašyti informaciją taip, kaip pageidaujate.
Errare humanum est. Seneca.

Neprisijungęs mielka

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009 m. Lapkričio 14 d. 12:15:45 »
aj nu taip ir daraiu... rasiau
 tik galvojau, kad kazkas negerai... vadinas ten nieko nekonvertuoja reik rasyti html kodu viska... aiksuma  ;)

o FCK Editor tai cia modulis koks? reikia manau idiegti, nes as tai suprantu html, bet jei kas kitas nores ivesti prekiu tai bus nelabai patogu...