Autorius Tema: Parašai  (Skaityta 18120 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs Virgis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Parašai
« Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 30 d. 10:26:40 »
Gal kas žinot kokį "pluginą", kad reply/ forward naudotų atskirą parašą, o ne vieną vienintelį?

Prisirašiau į pagrindinį parašą aš viską ką žinau apie save, bet reply reikėtų labai trumpo.

Naudoju Thunderbird 3 beta2

Neprisijungęs Rimas Kudelis

• Administrator
  • Naujokas
  • Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Parašai
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 30 d. 23:30:36 »
Labas, ir sveikinu išdrįsus parašyti visiškai tuščiame forume! ;)

Dėl „plugino“ nežinau (galima būtų addons.mozilla.org paieškoti), tačiau kai norėjau turėti du parašus – anglišką ir lietuvišką, tai dariau štai kaip:
[list=*]
  • nuėjęs į paskyros nuostatas, susikūriau toje pačioje paskyroje dvi „tapatybes“ (pasinaudojau mygtuku „Tvarkyti tapatumo nuostatas“). Vienoje nurodžiau lietuvišką parašą ir prisegiau lietuvišką vizitinę kortelę, kitoje – atitinkamai anglišką parašą ir kortelę;[/*]
  • siųsdamas laišką užsieniečiams, tiesiog pasirinkdavau kitą tapatybę.[/*]
Man ši schema veikė kuo puikiausiai. Kadangi naudoji Tb3, tau turėtų būti dar patogiau – nereiks parašų iš atskirų failiukų priseginėti.

Tikiuosi, jog pagelbėjau. Jei kažką parašiau neaiškiai, sakyk...

Neprisijungęs Virgis

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Parašai
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 31 d. 11:27:11 »
ačiū. viskas aišku, super dalykas- tikrai naudosiu vos ne kas diena. Bet čia visai kitos problemos sprendimas.

Mano problema išlieka. dabar rankomis rašau, kai darau reply:

Virgis
....

o norėtūsi kad būtų kaip outlooke (sorry kad lyginu su monstrų kūriniu): skirtingi parašai šiaip laiškams ir reply/forward.

gal kas žinot plugina koki

• Administrator
  • Naujokas
    • Žiūrėti profilį
Parašai
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 31 d. 12:02:49 »
Citata iš: Virgis
ačiū. viskas aišku, super dalykas- tikrai naudosiu vos ne kas diena. Bet čia visai kitos problemos sprendimas.

Ne visai kitos, o šiek tiek kitos. :)

Citata
Mano problema išlieka. dabar rankomis rašau, kai darau reply:

Virgis
....

Taigi ir sakau – susikuri dvi tapatybes, vieną naudoji naujiems laiškams, kitą atsakymams. Pasirinkus tapatybę, pasikeis ir parašas. Aišku, gaila, kad tai nebus automatizuota, bet geriau, negu nieko (ir galbūt geriau, negu ranka kaskart vardą rašyti).

Citata
o norėtūsi kad būtų kaip outlooke (sorry kad lyginu su monstrų kūriniu): skirtingi parašai šiaip laiškams ir reply/forward.

gal kas žinot plugina koki

Vienintelis priedas, kurį radau – „Signature Switch“. Bet jis irgi neautomatizuos pasirinkimo, tad realiai gaunasi beveik tas pats, kaip ir su keliomis tapatybėmis.

Na, galima dar palaukti, gal kiti ką nors atsakys... Be to, galima paprašyti tokios galimybės ateinančiose Tb laidose.

• Administrator
  • Naujokas
    • Žiūrėti profilį
Parašai
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 31 d. 12:21:05 »
Citata iš: RQ
Be to, galima paprašyti tokios galimybės ateinančiose Tb laidose.
...ką ir padariau; dabar tai – klaida nr. 513650.

Neprisijungęs Virgis

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Parašai
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 31 d. 13:51:39 »
o, krūta...

o taip ir aš galiu?

• Administrator
  • Naujokas
    • Žiūrėti profilį
Parašai
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 31 d. 16:54:41 »
Taip, gali – tereikia „Bugzilloje“ prisiregistruoti.

Beje, pasirodo, Tb 3.0b3 laidoje jau galima išjungti parašus atsakymams ir persiunčiamiems laiškams (žr. čia). Tai – jau šis tas... :)

Neprisijungęs Virgis

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Parašai
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 31 d. 19:30:03 »
Man atrodo, kad visada buvo galima išjungti... o gal tik nukišti į pačią apačią.

Matau dar vienas ten pat pageidavimas parašytas, kad įterpti parašą, nors tai galima buvo su pluginu padaryt ir 2 versijoj. dabar pas mane 3 betoj2, kai adin'ai vėluoja dar, turiu apsieiti rankytėmis.

o greitis ir patogumai kiti thunderbird 3 yra fantastiški! (čia reklama, jei kas netyčia užklys) Kortelės pvz yra genialiai padarytos. Aišku MS savo daro- sukiša savo Mobile į mobiliakus ir nori /nenori prie outlooko krypsti.

Neprisijungęs Virgis

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Parašai
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009 m. Rugsėjo 03 d. 10:16:13 »
Sveiki. Vakar atsisiunčiau naujausią signature switch iš kūrėjo tinklapio.- veikia su T3 beta 3.

• Administrator
  • Naujokas
    • Žiūrėti profilį
Parašai
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2009 m. Rugsėjo 03 d. 10:50:28 »
Džiugu, ypač jeigu poreikius tenkina. :)

Neprisijungęs karpatas

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
Ats: Parašai
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2023 m. Vasario 21 d. 12:09:46 »
Man atrodo, kad visada buvo galima išjungti... o gal tik nukišti į pačią apačią. .

Matau dar vienas ten pat pageidavimas parašytas, kad įterpti parašą, nors tai galima buvo su pluginu padaryt ir 2 versijoj. dabar pas mane 3 betoj2, kai adin'ai vėluoja dar, turiu apsieiti rankytėmis.

o greitis ir patogumai kiti thunderbird 3 yra fantastiški! (čia reklama, jei kas netyčia užklys) Kortelės pvz yra genialiai padarytos. Aišku MS savo daro- sukiša savo Mobile į mobiliakus ir nori /nenori prie outlooko krypsti.

Buvo galima. Tik kad sunkiai pastebimas buvo :)