Autorius Tema: Pridėtų dokumentų atidarymas  (Skaityta 11826 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs Virgis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Pridėtų dokumentų atidarymas
« Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 30 d. 10:24:15 »
Naudoju Thunderbird 3 beta 2. Labai užknisa kai atidarau atsiųstus dokumentus su Open Office, juos atidaro "tik skaityti".
Gal kas žinot kaip atidaryti normaliam pavidale. nesu toks kelmas, kad mane reiktu nuo kažko saugot ir neleisti atidarinėt dokumentus "read only" pavidalu.

Pvz live mail, atidaro normaliai Open Office. Tai labai įtakoja mano pašto programos pasirinkimui.

Neprisijungęs Rimas Kudelis

• Administrator
  • Naujokas
  • Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 30 d. 23:44:07 »
Tikrai, mane šis dalykas irgi kartais erzina. Vis dėlto, manau, jog tai daroma gan logiškai: failas juk yra laikinųjų failų aplanke ir, pagal idėją, jis turėtų būti pašalinamas vos užbaigus OpenOffice.org darbą... Dauguma naudotojų to nepastebi, ir paskui jo ieško per visur...

Bent jau OOo atveju ši problema išsprendžiama visiškai paprastai – tereikia spustelėti mygtuką „Taisyti failą“ įrankių juostoje (nuotraukoje jį apibraukiau mėlynai).

[img=OpenOffice.org ekrano nuotrauka]http://img180.imageshack.us/img180/1857/taisytifail.png[/img]

Neprisijungęs Virgis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009 m. Rugpjūčio 31 d. 12:00:04 »
Pabandžiau- veikia. nervina truputį, dar papildomas klausimas "ar norite taisyti kopiją", bet tai yra visai nieko sprendimas. ačiū

Neprisijungęs karpatas

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
Ats: Pridėtų dokumentų atidarymas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2023 m. Balandžio 06 d. 13:49:06 »
Pabandžiau- veikia. nervina truputį, dar papildomas klausimas "ar norite taisyti kopiją", bet tai yra visai nieko sprendimas. ačiū .

Jo, geriau negu nieko :D