Autorius Tema: Blender Top  (Skaityta 35933 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs Liudas Dmitrijevas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
    • http://www.extreme-leisure.lt
Blender Top
« Įrašytas: 2006 m. Birželio 28 d. 23:31:41 »
Sveiki, norėčiau kad šitoje temoje įdėtumėte savo įdomiausius darbus kuriuos gaėtume visi aptarti ir patarti :)~
na aš ir "šaunuolis"

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2006 m. Birželio 29 d. 00:20:58 »
Cia mano vienas iš šiuo metu naujesniu darbu, kuris labiausiai patinka, ir jis yra animuojamas
http://img513.imageshack.us/img513/6131/wall2la.jpg
na aš ir "šaunuolis"

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2006 m. Rugpjūčio 07 d. 22:16:23 »
Nagi, atseit niekas nieko neturi padares? O ar išvis būtų tokių.... Tarkim aš padarau auto (tik modelį) duodu jums blend byla ir jums palieku Pasidaryti savo renderį materials ir tt.. nu wnz nurenderinat ir padedat čia, geriausio renderio autorius bus šaunuolis :)
na aš ir "šaunuolis"

Neprisijungęs ingis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2006 m. Gruodžio 05 d. 23:54:00 »
na tu tikrai šaunuolis - geras renderis. Pereisiu po truputį prie laisvų "renderintuvų". Tas paveikslėlis viršuj tik su blenderiu darytas ar naudojant papildomas programas, kaip indigo ar pan.? Gal kokį galėtum parekomenduot. Naudočiau architektūros objektams vizualizuoti. Man iš esmės reiktų tik susidėt medžiagas, šviesas, kameras, 3D modelį aš "atsinesčiau" iš projektavimo programos. Dar įdomu būtų sužinot apie tokius renderintuvus, kurie na paprastai šnekant, renderina, ne eilutė po eilutės, o duoda iškart visą paveikslėlį jį laikas nuo laiko konkretindami, ar yra tokių iš laisvų programų?

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2007 m. Sausio 18 d. 17:29:01 »
Viskas daryta tik su blenderiu o renderinta su blenderyje jau esancia render engine o architekturai tai naudok yafray ten labai graziai nurenderina ir tikroviskai ivarius architekturinius objiektus, jis labai gerao sipranta realistiskumo savoka :)
na aš ir "šaunuolis"

Neprisijungęs aisbaa

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2007 m. Gegužės 02 d. 08:36:42 »
Palauk, ilgai trunka kol sukuri ką nors ką gali jau rodyti. Gerai kad atsirado ir lietuvių tarpe blender vartotojų, aš čia baiginėju daryt texturas pirmam savo darbely, greit prie mat'sų eisiu, kai baigsiu tikrai imesiu nuorodą.

Neprisijungęs Tomas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2007 m. Birželio 12 d. 22:38:57 »
sveiki cia deti galima tik baigtus ar  ir darbo eigoje dar esancius darbus?
There is no spoon

Neprisijungęs aisbaa

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2007 m. Birželio 28 d. 10:44:08 »
Čia nieko ypatingo, tiesiog mokiausi padaryti ugnį bei dūmus.

Dūmai dar nelabai išeina.

P. S. tas baltas ir apvalus viršutiniam kampe (nežinau kuriam, neskiriu pusiu) turėtų būt mėnulis.

Neprisijungęs vadis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2007 m. Birželio 28 d. 11:49:12 »
kiek suprantu cia tie kur japonijoj ar kinijoj per svente skraidina tokie is poperiaus :) ?  tas tamsus zjbs atrodo, manau reiketu tamsesne aplinka padaryt ir atrodytu  super.

Neprisijungęs aisbaa

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2007 m. Birželio 28 d. 12:49:42 »
Citata iš: vadis
kiek suprantu cia tie kur japonijoj ar kinijoj per svente skraidina tokie is poperiaus :) ?  tas tamsus zjbs atrodo, manau reiketu tamsesne aplinka padaryt ir atrodytu  super.
Ačiū už nuomonę, manau, kad ten dar daug reikia (pvz.: debesims reiktų suteikti relijefą, padirbėti su dūmais, išmesti mėnulį, ir svarbiausiai suteikti daugiau spalvų visam darbeliui), bet aš čia tik mokiausi (tutorial sekiau, greičiausiai net nevieną).

P. S. "Tebūnie naktis" renginy buvo okie tai nusprendžiau įprasminti pamoką. Ten visi "balionai" (nežinau kaip kitaip pavadinti) yra vienodi, tik keista kad juos skirtingai veikia apšvietimas, kita vertus gal ką ir pats pridirbai ir nebepamenu.

Neprisijungęs giraitukas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2007 m. Liepos 18 d. 16:40:12 »
aisbaa, o tie maisai su softbody dartyti?

Neprisijungęs aisbaa

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2007 m. Liepos 27 d. 23:56:54 »
Citata iš: giraitukas
aisbaa, o tie maisai su softbody dartyti?
Ne - kadangi dariau stovintį kadrą tai tiesiog paprastas statinis mesh'as.

Neprisijungęs Loist

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008 m. Gruodžio 05 d. 16:51:47 »
Na nzn, kazka gero sukurti tikrai reikia laiko... Man siaip labiau sekasi kurti modelius... su renderinimu man sunkiai... Na pats renderinimas nera sunku, sunkiausia yra parinkti tinkamas texturas, kad viskas derintus tarpusavy...

Ce toks menkas darbelis be texturu... Be texturu del to, kad esme buvo isbandyti "Yafray" fotonu galimybes... na manau tai ganetinai gerai pasiseke :)

Neprisijungęs boogaloo

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008 m. Gruodžio 09 d. 01:17:31 »
sveiki! Cia neblogas puslapis su daug video tutorialu     http://www.gryllus.net/Blender/3D.html

Neprisijungęs shanzou

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blender Top
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2009 m. Sausio 30 d. 20:20:42 »

Cia seni darbai,isskyrus galva..galva turi tris teksturu kanalus: nor col ir spec..
tikiuosi kazkiek ikveps:) nors darbai tikrai nesuperiniai,kazkaip tingisi kazkuo rimta uzsiimti:D..