Grafikos programos > „Blender“

Blender Top

(1/4) > >>

Liudas Dmitrijevas:
Sveiki, norėčiau kad šitoje temoje įdėtumėte savo įdomiausius darbus kuriuos gaėtume visi aptarti ir patarti :)~

Liudas Dmitrijevas:
Cia mano vienas iš šiuo metu naujesniu darbu, kuris labiausiai patinka, ir jis yra animuojamas
http://img513.imageshack.us/img513/6131/wall2la.jpg

Liudas Dmitrijevas:
Nagi, atseit niekas nieko neturi padares? O ar išvis būtų tokių.... Tarkim aš padarau auto (tik modelį) duodu jums blend byla ir jums palieku Pasidaryti savo renderį materials ir tt.. nu wnz nurenderinat ir padedat čia, geriausio renderio autorius bus šaunuolis :)

ingis:
na tu tikrai šaunuolis - geras renderis. Pereisiu po truputį prie laisvų "renderintuvų". Tas paveikslėlis viršuj tik su blenderiu darytas ar naudojant papildomas programas, kaip indigo ar pan.? Gal kokį galėtum parekomenduot. Naudočiau architektūros objektams vizualizuoti. Man iš esmės reiktų tik susidėt medžiagas, šviesas, kameras, 3D modelį aš "atsinesčiau" iš projektavimo programos. Dar įdomu būtų sužinot apie tokius renderintuvus, kurie na paprastai šnekant, renderina, ne eilutė po eilutės, o duoda iškart visą paveikslėlį jį laikas nuo laiko konkretindami, ar yra tokių iš laisvų programų?

Liudas Dmitrijevas:
Viskas daryta tik su blenderiu o renderinta su blenderyje jau esancia render engine o architekturai tai naudok yafray ten labai graziai nurenderina ir tikroviskai ivarius architekturinius objiektus, jis labai gerao sipranta realistiskumo savoka :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją