Autorius Tema: paaiskinimas  (Skaityta 11380 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs Dominix

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 64
    • Žiūrėti profilį
    • http://dominiks.da.ru
paaiskinimas
« Įrašytas: 2006 m. Gegužės 15 d. 17:08:13 »
Galite kas nors parasyti placiau apie ta "ak sekmes istorijos" nes niekaip negaliu suprasti apie ka cia rasoma.
verta but linksmam.......
darant sau ir kitiems
linksmesni,geresni gyvenima.........

Neprisijungęs Linuxbattalion

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
paaiskinimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 15 d. 21:26:15 »
Na tai o ka čia suprasti? Ot pavizdžiui mano vienas pažystamas dirbo vienoj, mažoj, redakcijoj. Ten visi kompai buvo užkimšti piratine programine iranga. Atejo valstybine inspekcija, iškarto baudos neskire, bet dave ispejima. Kad pirkti programine iranga, ta redakcija turetu išleisti daug tukstančiu litu, kuriu ji neturejo. Tada jie ant visu kompu pastate Linuxa ir taip sutaupo pinigus. Tokia buvo AK (atviro kodo programu) sekme.

Neprisijungęs Dominix

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 64
    • Žiūrėti profilį
    • http://dominiks.da.ru
paaiskinimas
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 16 d. 14:12:25 »
Citata iš: Linuxbattalion
Na tai o ka čia suprasti? Ot pavizdžiui mano vienas pažystamas dirbo vienoj, mažoj, redakcijoj. Ten visi kompai buvo užkimšti piratine programine iranga. Atejo valstybine inspekcija, iškarto baudos neskire, bet dave ispejima. Kad pirkti programine iranga, ta redakcija turetu išleisti daug tukstančiu litu, kuriu ji neturejo. Tada jie ant visu kompu pastate Linuxa ir taip sutaupo pinigus. Tokia buvo AK (atviro kodo programu) sekme.
:D na aciu uz paaiskinima as panasiai ir galvojau tik nesitikejo kad gali tokia buti tema (nelabai sekminga)
verta but linksmam.......
darant sau ir kitiems
linksmesni,geresni gyvenima.........

Neprisijungęs Linuxbattalion

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
paaiskinimas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 19 d. 23:09:54 »
Na.... sajto kuriejai sugalvojo visokias temas, kad jau tikrai visiems butu ka pasakyti. Bet šita tema mano manymu bus idomi tada, kai BSA kada nors prades gaudyti piratines programines irangos vartotojus. Aš panašias temas mačiau Vakaru Europos sajtose.

Neprisijungęs Pawel

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
paaiskinimas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 20 d. 00:37:19 »
Nemanau kad greitai ateis tokie laikai. Gal pagasdins truputi ir apsiramins... :D