Autorius Tema: T-ModemUSB OmniConnect Namams & Linux  (Skaityta 52216 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs Pawel

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
T-ModemUSB OmniConnect Namams & Linux
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 14 d. 02:29:24 »
Jau 2 nakties o as dar sedziu ir tvarkau savo linuks ir kazkaip entuziastiskai esu nusiteikias :D

Neprisijungęs Linuxbattalion

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 15 d. 00:38:31 »
Labai džiaugiosiu, kad kaškam padejau! Na, galvoju, kad daugiau žmoniu panaudos šita instrukcija. Dar džiaugiosiu, kad Pawlik pasiliko tarp Linuxeriu, musu ir taip nedaug, kiekvienas žmogus Linuxo armijos gretose yra didelis pliusas. Linuxa reikia propaguoti, artinti ja žmonems, o tai kai kurie windozininkai baido su Linuxu vaikus, o Linuxa naudojančius žmones laiko kaip nenormalus, ar ekstravagantiškus, o ištikruju Linux tai gera opersistema, be kurios pasaulis butu blogesnis.

• Jr. Member
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 15 d. 00:45:06 »
Dar norejau paklausti: su kokiu Linuxu dirbi, Pawlik??

Neprisijungęs Pawel

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 15 d. 21:29:14 »
Mano nuomone tai linuks reikalingas kad Microsoft turetu kokia nors konkurencija. Priprasti prie jos kaip man tai dar reike truputi laiko o ir nuo windows as dar nesiruosiu pasitraukti :D Nauduoju as suse10.0. Kaikurie zmones turbut noretu daugiau kad as nauduociau windows nes apie linuks esu jau labai daug diskutaves ir ne visiems mano nuomone apie visa opensource patinka. :D Bet aciu dar karta uz pagalba be jusu tikrai ne buciau sugebejes sito padaryti.

• Jr. Member
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 27 d. 09:41:14 »
Išbandžiau aš pats ta Suse 10.0, na ir turbut supratau kodel Pawlik negalejo prijungti interneto. Nesitikejau, kad Suse kitaip prijungia interneta per ta modema, tiksliau pasakes tai Suse reikalauja administratoriaus teisiu. Gal galima kaip nors padaryti taip, kad Suse neprašytu root teisiu, o prijunginetu interneta iš paprasto acounto, man tai padaryti nepavyko. Prijungiau interneta tik su root teisemis, kitap sistema informavo mane, kad neturiu pakankamai tesiu.
Taigi, turejau iškarto paleisti Konsole X-terminal, irašyti: su, po to irašyti: password (tai yra root slaptažodi), irašyti: kppp, ir tik tada KPPP veike normaliai, ir prijunginedavo interneta.

Neprisijungęs Pawel

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 27 d. 13:53:05 »
Na sita imanoam padaryti ir be administratoriaus teisiu. As prisijingimui prie interneto nauduoju ne Kppp o Kinternet. Konfiguracija yra panasi jeigu supranti ka darai.

• Jr. Member
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 27 d. 20:56:23 »
O aš girdejau, kad per Kinternet sujungti neimanoma, bet jaigu ir per Kinternet viskas veikia, tai gerai, ačiu už žinute, butinai panaudosiu šita informacija. Šianden bandžiau Ubuntu. Na...... ne viskas ten taip ružavai ir linksmai, kaip reklamojama, yra ir kelmu, ir akmenu po kojomis. Ot pavyždžiui ICQ nekaip nenorejo prijungti per Licq ir GnomeICU, o tas Gaimas tai......... tegul is eina........ man netinka. KPPP irgi... Ubuntu tesiog nenorejo ileisti i savo teęritorija, Gnome-ppp negalima nuleisti i treju, stovi ekrane, maišosi po rankomis. Jokiu texto transkoderiu nera, jokiu translatoriu, kaip aš dirbsiu, neisivaizduoju.........

Neprisijungęs kliurka

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
    • http://blender.projektas.biz
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2006 m. Gegužės 28 d. 18:11:55 »
Citata iš: Linuxbattalion
Gnome-ppp negalima nuleisti i treju, stovi ekrane, maišosi po rankomis.
Ant kde yra tokia komanda "ksystraycmd" su ja gali betkuria programa nukelti i systray
pav.
$ksystraycmd konqueror
ir ant gnome manau turetu buti kazkas panasaus ;)

Neprisijungęs kirdas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2007 m. Gegužės 01 d. 21:34:27 »
as bandau pasileisti T-modemUSB ant Mandrake ir pas mane nera tokio modemo devaiso: dev/ttyUSB0. Ten yra kokiu tik nori,  tokio nera. Gal kas zino kaip ji ten patalpinti?