Autorius Tema: Nuomonės apie ReactOS  (Skaityta 44844 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs Linuxbattalion

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
Nuomonės apie ReactOS
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2006 m. Rugsėjo 30 d. 23:16:40 »
Pusantro menesio pasedejau Reactos forume ir.........
Prisidedu prie visu nuomones, kad nieko iš to Reactoso nebus. Visi ten kaškokie tai psichai, nepalyginti su Linux forumu geranoriškumo atmosfera. Jaučiasi kad jie visi yra Windozininkai. Visi tokie pasipute, kaip kalakutai. Visi šventai tiki kad Reactos bus jau gritai. I jokios diskusijos giliai nesiliaidžia. Labai stipriai jaučiasi nervinga Windozes atmosfera. Išaiškinau kad dauguma iš ju tai moksleiviai ir studentai. Profesionalu turbut iš vis ten nera, o kokie ankščiau ir buvo, tie mete šita projekta.
Aš irgi dabar stipriai abejoju kad Reactos kada nors pamatys pasauli kaip finaline versija.

Neprisijungęs Andraika

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
    • http://biker.dtiltas.lt
Nuomonės apie ReactOS
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2007 m. Kovo 31 d. 16:54:28 »
Tai ar išbandė kas nors tą ReactOS?.. Aš parsisiun� iau LiveCD, bet booto metu smigo ties logotipu- tiek su stacionariu Pentium D ir nvidia, tiek ir su mobiliu Sempron su ATI :(
visur gerai, o 127.0.0.1 - geriausia!

Neprisijungęs Giedrius

• Administrator
  • Full Member
  • Įrašai: 244
    • Žiūrėti profilį
    • http://gimp.akl.lt/
Nuomonės apie ReactOS
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2007 m. Kovo 31 d. 20:52:06 »
man taip pat neužsikrovė :)

Neprisijungęs alan

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Nuomonės apie ReactOS
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2007 m. Gegužės 12 d. 00:35:05 »
Kaip suprasti: nemokama alternatyva windozei, žaisti žaidimus, naudoti windozinį softą ReactOS? Nublūdot, kad nebesuprantat ką rašot? ReactOS gal ir bus nemokama windozės alternatyva, bet nuo kada žaidimai ir didžioji dauguma softo windozėje nemokami? Pinigėlius teks krapštyti, antraip vis tiek tai bus piratavimas. O kad kas pultų alternatyvinį softą, t. y. windozės analogus, kurti ReactOS, tai kažkaip utopiškai skamba.
Norit windozės pakaitalo – teks susidraugauti su Ubuntu gimine ar su Linux XP. Beje, autorių tvirtinimu, pastarojoje kai kurios windozinės progos sukasi, pats nebandžiau, tik Virtual PC pažiūrejau, kas per žvėris. Išvaizda, kaip m$ benravardžio, ne tik iš išorės.
Man atrodo, kad ReactOS – dviračio išradinėjimas.

Chabbrik

• Svečias
Nuomonės apie ReactOS
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2007 m. Gegužės 13 d. 14:58:32 »
Labas Alanai,

Sakyciau tu siek tiek nesupranti ReactOS esmes. Jos tikslas - padaryti atvira platforma, kurioje butu imanoma paleisti Windows programas, nesvarbu ar uz jas uzmoketa ar ne. Tai yra atkurti WinAPI.

Neprisijungęs Linuxbattalion

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
Nuomonės apie ReactOS
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2007 m. Rugpjūčio 06 d. 21:30:49 »
Aš bandžiau Reactos'a ir net ne viena karta. Tik aš bandžiau ne LiveCD, o instaliavau į HDD.
Na... Ka čia sakyti... Nesukeptas blynas. Šiaip tai atrodo beveik taip pat kaip ir Win'2000. Na gal ir ne visai, nes Win'Explorer pakeistas Reactos Explorer, o tas kitaip. Mažai ka normaliai dirba. T.y. mažai programu galima paleisti toje sistemoje. Nors jie ten reklamuoja kad galima paleisti daug programu, bet ne visai tai tiesa. Na gal mano kompas per blogas Reactoriui. Paprastos programeles dirba, o ka nors sudetingesnio ir užstringa. Dar 10 metu reikes laukti, kol ka nors maždaug stabiliai dirbs su Reactos.

To alan
IrfanView, OpenOffice.org, CDBurnerXP, Firefox, Netscape, Opera, AbiWord, Gnumeric, EasyOffice, K-Lite codec Pack, Skype, Pidgin, Miranda, Winamp, Acrobat Reader - tai yra nemokamos programos ir dirba jie Windows aplinkoje. Ar tu apie jas nežinojai??? O dar kruva kodeku, draiveriu ir t.t.

Neprisijungęs kestaz

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Nuomonės apie ReactOS
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2007 m. Rugsėjo 01 d. 22:45:23 »
nu kam tas reactos reikalingas ...

nueini i turgu nusipirki piratini windows XP CD ir viskas..

o jei .. tingi eit i turgu ..

siuntiesi ir kepiesi cd

Neprisijungęs kestaz

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Nuomonės apie ReactOS
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2007 m. Rugsėjo 01 d. 22:48:45 »
patarima naudokit AS-IS ..

beje as nenaudoju WINDOWS OS JAU METUS .. MAN GERAI .. as svarus ..

tiesa pingvinas levas ant laptop'o .. reikia bent kad laptop'as pasentu 1 metai .. kad acpi problemos issisprestu ..

ai dar nezmoniskai energijos vartotoja..

todel pasirinkau *gera* varianta .. siulau visiems..

namie naudoju GNU/LINUX ... o kai reikia portabilumo naudoju MAC OS X ..

nes man paranoja kai nesedziu prie unix based sistemos ..