Diskusijos apie laisvąsias programas

Turinio valdymo sistemos => „osCommerce“ => Temą pradėjo: kolzar 2008 m. Kovo 27 d. 20:41:56

Antraštė: Session klaida
Parašė: kolzar 2008 m. Kovo 27 d. 20:41:56
Sveiki,

koks šios problemos sprendimo būdas?

Warning: session_save_path() [function.session-save-path]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 50778 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/bots2/public_html/includes/functions/sessions.php on line 169

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/bots2/public_html/includes/functions/sessions.php:169) in /home/bots2/public_html/includes/functions/sessions.php on line 102

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/bots2/public_html/includes/functions/sessions.php:169) in /home/bots2/public_html/includes/functions/sessions.php on line 102
Antraštė: Session klaida
Parašė: Kęstutis Mikolajūnas 2008 m. Rugpjūčio 12 d. 12:21:39
pirma nustatyk teises /tmp direktorijai chmod 777
Antraštė: Session klaida
Parašė: kolzar 2008 m. Lapkričio 02 d. 16:38:43
tokios direktorijos nera, koks sprendimo budas? Virsuje tinklapio rodo -
Citata
Warning: session_save_path() [function.session-save-path]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 57429 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/klyksmas/public_html/includes/functions/sessions.php on line 169

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/klyksmas/public_html/includes/functions/sessions.php:169) in /home/klyksmas/public_html/includes/functions/sessions.php on line 102

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/klyksmas/public_html/includes/functions/sessions.php:169) in /home/klyksmas/public_html/includes/functions/sessions.php on line 102
Antraštė: Session klaida
Parašė: Stasys 2008 m. Lapkričio 02 d. 23:20:21
Citata iš: kolzar
tokios direktorijos nera, koks sprendimo budas?
Reikia kad tokia direktorija būtų. Nustatymuose nurodyta sesijų saugojimo direktorija - tmp, vadinasi ji turi būti.
Antraštė: Session klaida
Parašė: kolzar 2008 m. Lapkričio 03 d. 14:19:29
sukūriau, bet niekas nepasikeitė direktorija tmp teisės 777 uždėtos..?
Antraštė: Session klaida
Parašė: romka 2008 m. Lapkričio 05 d. 11:51:34
Prie nustatymų yra sesijų konfiguravimas, ten nurodyk pilną kelią iki tmp direktorijos