Diskusijos apie laisvąsias programas

Kitos laisvosios programos => Geoinformacinės sistemos (GIS) => Temą pradėjo: AJ 2013 m. Rugsėjo 19 d. 19:05:31

Antraštė: QGIS: Neįkelia WFS sluoksnių
Parašė: AJ 2013 m. Rugsėjo 19 d. 19:05:31
Beda tame, kad parsisiuntus duomenis is geoportalo WFS formatu kazkodel neduoda ju isikelti i Q-gisa. Paspaudus add ismeta erora
Antraštė: Ats: QGIS: Neįkelia WFS sluoksnių
Parašė: Giedrius V. 2013 m. Rugsėjo 19 d. 21:28:02
Taip, pastebėta, kad nekelia WFS sluoksnių iš įvairių serverių. Meta klaidą (pvz):

(http://i.imgur.com/c2kJqpR.png)

Tačiau kai kuriuos sluoksnius atidaro (pasibandykite įkeldami šią nuorodą į WFS layer http://demo.cubewerx.com/demo/cubeserv/cubeserv.cgi?datastore=Foundation&). Gal tai serverio problemos?