Diskusijos apie laisvąsias programas

Internetui => „Mozilla Firefox“ => Temą pradėjo: sauliuks4 2012 m. Sausio 05 d. 16:46:57

Antraštė: Pakimba Firefox
Parašė: sauliuks4 2012 m. Sausio 05 d. 16:46:57
Ijungus narsykle po kiek laiko ji pakimba ir nebereguoja i joki mygtuka,kas cia per beda ? Windows 7  :o  Aciu
Antraštė: Pakimba Firefox
Parašė: Gintas 2012 m. Sausio 08 d. 10:46:24
Pas mane ta pati problema .Greičiausiai pasikabina el. pašte yahoo
Antraštė: Pakimba Firefox
Parašė: Rimas Kudelis 2012 m. Sausio 08 d. 11:14:23
Citata iš: sauliuks4
Ijungus narsykle po kiek laiko ji pakimba ir nebereguoja i joki mygtuka,kas cia per beda ? Windows 7  :o  Aciu

Kai naršyklė pakimba, ar joje yra daug atvertų kortelių? Jeigu atveriamas tik numatytasis tinklalapis (about:home), tai manau ši problema turėtų būti gan greit pastebėta ir išspręsta. Kitu atveju turbūt reikėtų bandymų būdu išsiaiškinti, kurioje kortelėje atvertas tinklalapis galėtų būti „kaltas“ dėl pakibimo.

Beje, patikrinkite ir naudojamus priedus bei papildinius – galbūt kažkurie jų yra pasenę. Papildinius galite patikrinti tinklalapyje http://www.mozilla.org/plugincheck/, o kitus priedus – priedų tvarkytuvėje.

Taipogi, paspaudę Ctrl+Alt+Del ir atvėrę užduočių tvarkytuvą, pažiūrėkite, ar koks nors procesas (ypač firefox.exe arba plugin-container.exe) nėra „užgrobęs“ įtartinai per daug atminties arba CPU ciklų. Jeigu naudojamas CPU ciklų kiekis yra artimas 100% (arba 50%, jeigu procesorius yra dviejų branduolių), arba naudojamas atminties kiekis nuolat didėja, tai būtų dar vienas problemos indikatorius. Kaltas vėlgi galėtų būti tiek kuris nors papildinys (ypač jei problema yra su plugin-container procesu), tiek kažkuris atvertas tinklalapis.