Diskusijos apie laisvąsias programas

Internetui => „Mozilla Firefox“ => Temą pradėjo: kuzmars 2011 m. Kovo 29 d. 13:02:25

Antraštė: Saugaus ryšio užmegzti nepavyko
Parašė: kuzmars 2011 m. Kovo 29 d. 13:02:25
Sveiki.Su Mozilla firefox nieikaip negaliu ieiti i Add-ons for Firefox tinklialapi,ismetineja tokias lenteles :

(http://img153.imageshack.us/img153/8268/addonsl.png)

Yra ir kitu tinklialapiu kur mozila nenori pasijungti. Su ie narsykle pasijungi per vargus,bet irgi ismetineja visokias lentes ,kad nesaugus rysis ir t.t.Kame cia gali buti problema?.aciu uz atsakymus

Administratoriaus pastaba: vietoj nuorodos į „PowerPoint“ failą įterpiau tame faile esantį paveiksliuką
Antraštė: Saugaus ryšio užmegzti nepavyko
Parašė: Evaldas66 2011 m. Kovo 29 d. 18:16:58
Citata iš: kuzmars
Sveiki.Su Mozilla firefox nieikaip negaliu ieiti i Add-ons for Firefox tinklialapi,ismetineja tokias lenteles :  Presentation1.pptx - 330.5 Kb (http://www.failai.lt/ky0excwoxyq6/Presentation1.pptx.htm)   Yra ir kitu tinklialapiu kur mozila nenori pasijungti. Su ie narsykle pasijungi per vargus,bet irgi ismetineja visokias lentes ,kad nesaugus rysis ir t.t.Kame cia gali buti problema?.aciu uz atsakymus

Pagal jūsų duotą nuorodą man iš pirmo karto atidarė tokį langą  :

(http://img851.imageshack.us/img851/427/neret.jpg)

Dėl to  , kad naršyklė rašo  "Nesaugus ryšys "  , tai jau čia ne naršyklė kalta . Bet kiekviena naršyklė  , kaip čia pasakius , printina , atvaizduoja  gautą informaciją savaip .Labai ilgas dialogas butu apie tai .
Ne mažai atveju  man pasitaikė  , kaip draugai bando jungtis prie https://........     turintis "zebra" internetą . Tai irgi rašo nesaugus ryšys .  Bet čia nieko baisaus jai jūs jungiatės prie svetainių kurias labai gerai žinot .Jums belieka tai svetainei sukurti išimtį .
Antraštė: Saugaus ryšio užmegzti nepavyko
Parašė: Rimas Kudelis 2011 m. Kovo 29 d. 21:42:43
Citata iš: kuzmars
Sveiki.Su Mozilla firefox nieikaip negaliu ieiti i Add-ons for Firefox tinklialapi,ismetineja tokias lenteles :

(http://img153.imageshack.us/img153/8268/addonsl.png)

Yra ir kitu tinklialapiu kur mozila nenori pasijungti. Su ie narsykle pasijungi per vargus,bet irgi ismetineja visokias lentes ,kad nesaugus rysis ir t.t.Kame cia gali buti problema?.aciu uz atsakymus

Prisipažinkite – ar perskaitėte, kas tame pranešime rašoma? :rolleyes:

Jūsų kompiuterio laikrodis atsilieka pusmečiu, todėl tiek „Firefox“, tiek IE galvoja, kad serverio naudojamas tapatumo liudijimas dar neįsigaliojo. Sutvarkykite kompiuterio laikrodį ir problema bus išspręsta.

Sėkmės!
Antraštė: Saugaus ryšio užmegzti nepavyko
Parašė: Evaldas66 2011 m. Kovo 29 d. 23:30:34
Taip  .Kol nebuvo įdėjęs "print screen  "   buvo neaišku    :D

O  ,čia šiaip  .  Prisijungimas prie šito forumo  :

https://forumai.akl.lt/        

Arba paprastai  

http://forumai.akl.lt/

Aš taip jungiuosi prie savo svetainės admin meniu .   Su https://....    Aišku susikuriu išimtis naršyklėje . Taip darau  šiaip  , dėl saugumo .  Bet taip buvo kielėms mano  draugams , kurie norėjo prisijungti prie gmailo  . Ir jie abu turėjo "Zebra " internetą . Aišku  laikrodis gerai rodė   :D   .  Kodėl taip  , nežinau . Vienam sukūriau išimtis  naršyklėje  ,kitam gavosi problemą išaiškint telefonu   :D