Diskusijos apie laisvąsias programas

Verslo ir raštinės programos => Kitos biuro ir raštinės programos => Temą pradėjo: Xzas1 2006 m. Gruodžio 09 d. 19:34:05

Antraštė: Dėl lietuvybės AbiWorde
Parašė: Xzas1 2006 m. Gruodžio 09 d. 19:34:05
Aš noriu pasidaryti ten lietuvybę.Einu į tools>set language,pasirenku viską kaip yra paveikslėly,bet AbiWordas netampa lietuviškas.Kodėl?

(http://img136.imageshack.us/img136/9151/abiwrdgy1.jpg)
Antraštė: Dėl lietuvybės AbiWorde
Parašė: Xzas1 2006 m. Gruodžio 10 d. 10:58:56
Niekur neradau,kur galima pasirinkti kalbą.
Antraštė: Dėl lietuvybės AbiWorde
Parašė: Xzas1 2006 m. Gruodžio 10 d. 13:47:30
Ačiū,viskas veikia :)