Diskusijos apie laisvąsias programas

Grafikos programos => „GIMP“ => Temą pradėjo: Dowile 2006 m. Kovo 02 d. 19:08:34

Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Dowile 2006 m. Kovo 02 d. 19:08:34
Kai bandau paleisti GIMP išmeta tokią lentelę...

(http://img324.imageshack.us/img324/269/lentele3nu.jpg)

Ką tai galėtų reikšti ir kaip išspręsti šitą bėdą?...
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Andrew 2006 m. Kovo 02 d. 20:22:25
O ir man lygiai tokia pacia meta ir net nezinau ka daryti! :(
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Toxix 2006 m. Kovo 06 d. 13:52:21
Bandet perinstalliuot gimp'a??
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Andrew 2006 m. Kovo 06 d. 18:29:09
Ir ne viena karta, bet visa laik tas pats :(
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Giedrius 2006 m. Kovo 06 d. 19:55:19
galbūt tavo kažkuri atsiųsta byla (gtk arba gimp setupas) yra su klaidom...babandyk atsiųsti iš naujo....
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Dowile 2006 m. Kovo 07 d. 19:09:12
Ne kartą bandžiau perinstaliuoti ir siųstis iš naujo... vistiek tas pats... Bet man viskas buvo gerai, bet nei iš šio nei iš to pradėjo nebeveikti...
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Giedrius 2006 m. Kovo 07 d. 22:46:06
kuri versija?
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Dowile 2006 m. Kovo 09 d. 18:16:24
Net nežinau... Nu iš šitos svetainės siunčiaus...
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Giedrius 2006 m. Kovo 10 d. 08:59:23
GIMP versiją gali nustatyti taip: pasirenki virš GIMP įrankių : pagalba/apie.... ir ten viršuje pamatysi
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Dowile 2006 m. Kovo 10 d. 17:51:03
Kiek suprantu, tai daryti reikia įjungus programą... O juk man neveikia...
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: kliurka 2006 m. Kovo 10 d. 18:39:51
Citata iš: Dowile
Kai bandau paleisti GIMP išmeta tokią lentelę...

http://img324.imageshack.us/img324/269/lentele3nu.jpg

Ką tai galėtų reikšti ir kaip išspręsti šitą bėdą?...
matau yra ne pas viena windows'uose tokia problema
http://www.astahost.com/info.php/problems-gimp_t10925.html
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Giedrius 2006 m. Kovo 10 d. 20:08:59
Citata iš: Dowile
Kiek suprantu, tai daryti reikia įjungus programą... O juk man neveikia...
ir tikrai...ką aš čia nusivariau:)
o prie gimp paleidimo failiuko ką rašo? 2.2 ar 2.3?
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Dowile 2006 m. Kovo 10 d. 21:52:58
kliurka, ačiū, padariau kaip ten rašė ir viskas veikia... :)
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Giedrius 2006 m. Kovo 11 d. 01:01:18
tai parašyk kaip padariai.... kitiems gal prireiks...
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Dowile 2006 m. Kovo 11 d. 08:40:56
Nu tai ten angliškai parašyta... Nu galiu pabandyti trumpai išversti.

Reikia nueiti į papkę, kur instaliuota programa, ten surasti failus xmlparse.dll ir xmltok.dll ir juos abu įkopijuoti į C:\Windows\system32.
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Giedrius 2006 m. Kovo 11 d. 14:55:24
Nu dabar tvarka!
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Andrew 2006 m. Kovo 11 d. 16:21:52
O vat man tai neduoda nukopijuot tu failu! Tiksliau perkelt i C:\Windows\system32 direktorija! :(
Raso, kad failai nepasiekiami  :(
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: Giedrius 2006 m. Kovo 11 d. 18:15:37
kopijuoti turi leisti manau...va perkelti tai gal ne....
Antraštė: Nebepasileidžia GIMP'as...
Parašė: .~*LuNa*~. 2006 m. Kovo 12 d. 17:04:08
na man sendien kaiptik ir nepasileido gimas nors dar ryte veike :D...ir db nikaip nepasileidzia.......