1

Tema: kokias firefox temas naudojate?

Kokias naudojate Firefox temas (apvalkalus, skinus, išvaizdas...), gal naudojate standartinę temą? Pas mane yra uždėta Azerty I.

2

Re: kokias firefox temas naudojate?

Šiuo metu mėgstamiausia yra ''Tango''   https://addons.mozilla.org/themes/morei … mp;id=1594
''Tango'' yra ir Linux darbastalio tema...

3

Noia 2.0 (eXtreme)

--
mif.vu.lt/~dado1945

4

Cute 3.04 by Arvid Axelsson

5

Aš naudoju "Crystal Dream" bet man ji nelabai patinka. Laukiu kol "Crystal SVG" bus pritaikytas FF 1.5 smile

6

o kur galima pakeisti tema firefoxe 1.5?

verta but linksmam.......
darant sau ir kitiems
linksmesni,geresni gyvenima.........

7

Brushed arba Qute.

8

Dominix rašė:

o kur galima pakeisti tema firefoxe 1.5?

Tools->Themes->Install new themes (ar kažkaip panašiai). Lietuviškai:
Priemonės->Grafiniai apvalkalai->Atsisiųsti apvalkalų.

Tada iš didžiulio sąrašo pasirenki, instaliuoji temą ir vėl eidamas tuo pačiu aprašytu keliu, paspaudi ant patinkančios temos ir mygtuką "Use theme". Kad pakeitimai matytųsi, uždarai ir iš naujo atsidarai naršyklę.

What's the point of never trying?
Nothing's changing anyway...

9

Tango ir GMail Skins:
http://img197.imageshack.us/img197/857/untitled6hp.jpg

10

iPox smile

11

greenshift.

12

Temas keičiu dažnai , nes viena ir ta pati atsibosta.Tik blogai ,kad nors firefox,as atviro kodo ,bet orientuojasi daugiau į windozus .Dauguma temų tik windowsam .Kaip kurių linux,ose neleidžia susimest.

13

Evaldas66 rašė:

Tik blogai ,kad nors firefox,as atviro kodo ,bet orientuojasi daugiau į windozus .Dauguma temų tik windowsam .Kaip kurių linux,ose neleidžia susimest.

Tas temas juk paprasti naudotojai daro, o dauguma naudotojų – windowsistai. Taip ir gaunasi. Nors šiaip manau, jog tikrai sočiai yra ir daugiaplatformių temų, o tos, kurios veikia tik Windows'uose, dažniausiai išnaudoja būtent šios OS specifines savybes (ar bent jau man taip pasirodė).

14

Ant Linux uzsimeti gtk+ tema ir ji tinka ir ff ir kitom gnome programom tokia pati.

15

GODhack rašė:

Ant Linux uzsimeti gtk+ tema ir ji tinka ir ff ir kitom gnome programom tokia pati.

Manau išvaizda nėra jau taip svarbu ,svarbu kad dirbtu gerai .O ,kad Linux,am mažiau tinka ,tai tik pastebėjimas  smile
Esu didelis langų priešininkas.Windowsistai šito nesupranta. Todėl pas mane tokie pasisakymai "pykti ",kad windowsam daugiau visko  smile
Aš tik už atvirą kodą , kas to ne pamėginęs ir nesupranta ,man jų kaip ir gaila .Naudojasi nulaužtomis programomis ,os ir panašiai .(Prieš 5 metus maždaug aš irgi toks buvau , bet.....  )

16

Nu ka as noriu pasakyt, kad ant Linux dar geriau yra nei ant windos nes ta pati gtk tema uzsideda vienu ypu ant visu programu. Zr.:
http://linuxowns.files.wordpress.com/2008/02/screen.png

Nu zinoma sutinku nesvarbu kad ant windows firefox baisiai atrodo svarbu kad dirba gerai.

17

GODhack rašė:

Nu zinoma sutinku nesvarbu kad ant windows firefox baisiai atrodo svarbu kad dirba gerai.

Tikrai nežinau ar windozėi gerai atrodo ,bet Linux,e tikrai gerai dirba   smile  smile  smile

Windozai turi savo naršyklę " Explorer"   big_smile  big_smile  big_smile  Lai ją ir naudoja   big_smile  big_smile  big_smile

18

GODhack rašė:

Nepasakyčiau, kad taip jau baisiai ant tų Windows atrodo. Nors mėlynos piktogramos įrankių juostoje man ir nelabai patinka (ant XP jos gražesnės – įvairesnių spalvų), ne taip jau dažnai aš į tą juostą žiūriu, kad man jos labai kliūtų... smile Beje, žiūrint į ateitį, tikėtina, kad Firefox atrodys daugmaž taip, taigi, nebebus nė to man nepatinkančio mėlynumo... smile

Ir čia net nekalbu apie tai, kad pats Evaldas aukščiau paminėjo, jog yra daugybė Windows'ams tinkančių papildomų temų...

19

Aisku grozis sknio reikalas, bet man patinka kai viskas derinasi tarpusavyje. Manau taip pat daugumai, o ant Win to derinimosi kaip tik labiausiai truksta.

20

Classic Compact, nes taupau vietą ekrane smile

21

RQ rašė:
GODhack rašė:

Nepasakyčiau, kad taip jau baisiai ant tų Windows atrodo. Nors mėlynos piktogramos įrankių juostoje man ir nelabai patinka (ant XP jos gražesnės – įvairesnių spalvų), ne taip jau dažnai aš į tą juostą žiūriu, kad man jos labai kliūtų... smile Beje, žiūrint į ateitį, tikėtina, kad Firefox atrodys daugmaž taip, taigi, nebebus nė to man nepatinkančio mėlynumo... smile

Ir čia net nekalbu apie tai, kad pats Evaldas aukščiau paminėjo, jog yra daugybė Windows'ams tinkančių papildomų temų...

Mesk lauk tos windowsus ,atviras kodas lieka atviru kodu  smile  smile

22

Šiuo metu esu užsimetus "Naver" temą. Visdai patinka, tokios ramios spalvos... Kartais norisi kažko ryškaus, o šiuo metu norisi ramumos big_smile

http://liniuotes.balanda.lt/liniuote2/ZGllbmE9MjAwMDAxMTcmdD1NeWxpdSslQzUlQkVpZW0lQzQlODUrJmxpbj1rYWwwMS5wbmcmem1vZz00OS5naWY-/1.gif