Autorius Tema: Web cam  (Skaityta 37419 kartus)

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Neprisijungęs GODhack

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2011 m. Vasario 25 d. 18:01:22 »
Citata
Bet jai komandą  "dmesg mjpg_streamerg" rašau pradžioje "dmesg" ,duoda daug .Labai daug vietos užimtu jai kopinčiau .
Tai cia ir visa esme tikriausiai prasyta kas negerai.
I http://pastebin.com/ nukopink ir duok cia linka.

Neprisijungęs Evaldas66

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2011 m. Vasario 28 d. 22:36:55 »
Citata iš: GODhack
Tai cia ir visa esme tikriausiai prasyta kas negerai.
I http://pastebin.com/ nukopink ir duok cia linka.

Sori ,kad ilgai neatrašiau  . Ir ne iš karto supratau ,kad tame puslapyje galima talpint tekstą  :D

http://pastebin.com/PRydHpB0

Neprisijungęs GODhack

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2011 m. Kovo 03 d. 14:58:39 »
Hmmm, nieko ten gero nera. Tik kazkas idomesnio apie tai, kad skype su Linux branduoliu biski nesusisneka.
O tu butent pries ivesdamas dmesg bandei ta mjpg_streamer?

Neprisijungęs Evaldas66

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #33 Įrašytas: 2011 m. Kovo 04 d. 16:38:14 »
Kaip įvedu  "mjpg_streamer" tai tik pradeda veikt web kamera ir išmeta  :
Citata
evaldas@evaldas:~$ mjpg_streamer
MJPG Streamer Version.: 2.0
 i: Using V4L2 device.: /dev/video0
 i: Desired Resolution: 640 x 480
 i: Frames Per Second.: 5
 i: Format............: MJPEG
 format asked unavailable get width 352 height 288
 o: www-folder-path...: disabled
 o: HTTP TCP port.....: 8080
 o: username:password.: disabled
 o: commands..........: enabled


Šiaip web kamera skypeje veikia gerai  (Geriau nei opensusei ) .Web kamera pasileidžiu ir VLC pleyryje .(Visai atsitiktinai išmėginau ).Naršyklėje visur su flashais atsidaro web kamera  ,pvz  išmėginau ir čia  :  http://www.extendedreality.com/webcam_game_motion_bubbles.html ir dar daug kur kitur.
Bet "zoneminder" programoje nepasileidžiu .
Net mečiau paleidinėt kaip rodo mano minėtame filmuke , o bandžiau pačioje zoneminder konsoleje nustatinėt . Tai pasiekiau rezultatų tik tokių , kad web kamera pradeda dirbt ir tiek , vaizdo jokio .
Bandžiau analoginių programų ieškot , bet neradau .Nes praradau viltį paleist zoneminder.
Sakau gal ji nesusikalba su naują 10.10 versija .
Iš kur šitas formatas? :
Citata
format asked unavailable get width 352 height 288
Kas ji užduoda , ar  mjpg_streamer  ,ar pati web kamera , ar kas .kur ieškot šito formato ,kad jį pakeist .
Į šituos klausymus neatsakau niekaip .

Neprisijungęs GODhack

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2011 m. Kovo 05 d. 09:08:36 »
>Kaip įvedu  "mjpg_streamer" tai tik pradeda veikt web kamera ir išmeta...
Tada isjunk i ivesk:
dmesg vistiek raso ta pati tas dmesg?

Neprisijungęs Evaldas66

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2011 m. Kovo 05 d. 10:22:51 »
Išmėginau kelis variantus ir įmečiau  :

http://pastebin.com/TTE22hps

Neprisijungęs GODhack

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2011 m. Kovo 05 d. 18:07:15 »
Nieko naujo natsiranda, nieko gero. :( Blogai. Reik i cia rasyt ir ziuret ka programos kurejai sakys:
http://sourceforge.net/tracker/?group_id=206667&atid=998516

Neprisijungęs Evaldas66

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2011 m. Kovo 05 d. 18:28:52 »
Na  ,taip .
Bet aš per senas mokėt Angliškai .Vokiškai šnekamąją kalba susišneku. Lenkų kalba laisvai šneku , Rusų šneku ,rašau laisvai . Bet Anglų taip ir neišmokau  :) Kaip reikia naudoju šitą  http://translate.google.lt/?hl=lt&tab=wT#  ir visus kitus įrankius .

Neprisijungęs GODhack

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2011 m. Kovo 05 d. 19:00:56 »
Parasysiu.
---
Ta proga skaiciau viska is pradziu ir:
   mjpg_streamer -i "input_uvc.so -d /dev/video0 -r 320x240 -f 10"
Tau normaliai veikia?

Neprisijungęs Evaldas66

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #39 Įrašytas: 2011 m. Kovo 05 d. 20:48:25 »
Tas pats .Web kamera įsijungia , bet pagal visus aprašymus turėčiau matyt jos vaizdą surinkęs adresą  http://localhost:8080/?action=stream  ,bet vaizdo nematau . Tik printina adresą  "http://localhost:8080/?action=stream"   , kaip esu parodęs viršuje padaręs print screen,ą .
Terminale rašo visą laiką tą patį .Su tą pačia klaida  "format asked unavailable get width 352 height 288" Ir kaip įvedžiau ,tai ką dabar davei .Ar įvesčiau tik "mjpg_streamer"  , ar viską ką rodo čia  : http://www.zoneminder.com/wiki/index.php/Uvc  .
 Toks vaizdas ,kad po komandos  "mjpg_streamer" nesvarbu kas bus galūnėje .mjpg_streamer...................................................  Rezultatai tie patys .

Šiandien ir ryt pas mane internetas silpnas ,  tvarkys tik pirmadieni . Pasiūlyčiau prisijungti  tau prie mano pc ar localhosto .

Neprisijungęs Evaldas66

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2011 m. Kovo 21 d. 15:09:37 »
Padariau bandymą .
Sukūriau html failą  , jame parašiau eilutę  
Citata

Ir kol failas buvo ant darbastalio  , tai aš jį pamėginau atsidaryt su forefox,u .
Rezultatas : firefox neatsidaro , bet web kam pradėjo veikt .(užsidegė lemputė kameros )
Paskui aš tą failą  " index.html  "  įmetu į aplankalą , pavadinimu kamera . Ir aplankalą įmetu į localhostą .
Surinkus  http://localhost/kamera    , kamera nepradeda veikt , o naršyklė printina tik  neatsidariusio paveikslėlio ikoną .
Kaip aš dar galiu paleist web kamerą naršyklėje ?  Kažkaip įmanoma turėtu būt ir be  "zoneminder" programos .

Neprisijungęs Rimas Kudelis

  • Administrator
  • Naujokas
  • *****
  • Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2011 m. Kovo 21 d. 23:51:27 »
Citata iš: Evaldas66
Padariau bandymą .
Sukūriau html failą  , jame parašiau eilutę  
Ir kol failas buvo ant darbastalio  , tai aš jį pamėginau atsidaryt su forefox,u .
Rezultatas : firefox neatsidaro , bet web kam pradėjo veikt .(užsidegė lemputė kameros )
Paskui aš tą failą  " index.html  "  įmetu į aplankalą , pavadinimu kamera . Ir aplankalą įmetu į localhostą .
Surinkus  http://localhost/kamera    , kamera nepradeda veikt , o naršyklė printina tik  neatsidariusio paveikslėlio ikoną .
Natūralu, kad šis variantas neveikia. /dev/video0 veikiausiai grąžina visiškai neapdorotus (RAW) video duomenis, o jūs norite, kad juos parodytų naršyklė. Tikrai neverta to tikėtis.

Neprisijungęs Evaldas66

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2011 m. Kovo 22 d. 12:45:01 »
Tai ką man sugalvot dar   ?   :)
Blemba trūksta žynių . "Zonemider" nepaleidžiu . O ,noriu matyt per atstumą ką rodo mano web kamera .(Būtu gerai ir įrašinėt ką rodo)
Su kokiomis programomis dirba tiesioginio vaizdo kameros ? Logiškai galvojant tiesioginio vaizdo kameros prijungtos prie serverių . O labai daug serverių dirba ant linux,o . Lietuvoje kiek matau be veik visi hostingai sukasi su centos,ų . Jai nieko nėra deb  , gal kas yra rpm .

Neprisijungęs GODhack

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2011 m. Kovo 23 d. 13:00:15 »
Bandyk kitokias rezoliucijas. Pasak programos autoriu kkazkuri kita turetu veikti. Tavo nurodomos nepalaiko kameros modelis.

Neprisijungęs Evaldas66

  • Full Member
  • ***
  • Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
Web cam
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2011 m. Kovo 23 d. 13:08:50 »
Turi mintyje   vaizdo plokštės rezoliucijas  keist ?