Diskusijos apie laisvąsias programas

Internetui => „Mozilla Firefox“ => Temą pradėjo: asasas2 2011 m. Kovo 20 d. 19:24:21

Antraštė: Firefox korteliu atvertimas
Parašė: asasas2 2011 m. Kovo 20 d. 19:24:21
Sveiki. Reiktu pagalbos su korteliu atvertimu. Visada atversdavau nauja kortele paspaudes arba + arba tiesiog 2 kartus ant juostos. O dabar kaip paspaudziu pliusa neativercia nauja kortele. Nezinau kas cia pasidare. Ka galit patart,ka daryt kad vel butu kaip seniau? :)
Antraštė: Firefox korteliu atvertimas
Parašė: Evaldas66 2011 m. Kovo 21 d. 09:57:26
Citata iš: asasas2
Sveiki. Reiktu pagalbos su korteliu atvertimu. Visada atversdavau nauja kortele paspaudes arba + arba tiesiog 2 kartus ant juostos. O dabar kaip paspaudziu pliusa neativercia nauja kortele. Nezinau kas cia pasidare. Ka galit patart,ka daryt kad vel butu kaip seniau? :)
Lengviausias kelias būtu toks : išsisaugot adresyną . Po to ištrint visiškai firefox , nepamiršt trinant pažymėt ,kad ištrintu ir visus nustatymus.Susiinstaliuot iš naujo .Gal dar prieš instaliavimą pamėgint išsivalyt kompą su šituo  http://www.lavasoft.com/products/ad-aware_se_personal.php  . Dėl visą ko . Nes ieškot klaidu  užima daug laiko . Bent aš taip daryčiau . Gal kiti patars ką geriau .
Antraštė: Firefox korteliu atvertimas
Parašė: Rimas Kudelis 2011 m. Kovo 21 d. 23:46:10
Citata iš: asasas2
Sveiki. Reiktu pagalbos su korteliu atvertimu. Visada atversdavau nauja kortele paspaudes arba + arba tiesiog 2 kartus ant juostos. O dabar kaip paspaudziu pliusa neativercia nauja kortele. Nezinau kas cia pasidare. Ka galit patart,ka daryt kad vel butu kaip seniau? :)

Paleiskite „Firefox“ ribotąja veiksena (per pradžios meniu). Jeigu tuomet viskas veikia normaliai, vadinasi, kaltas kažkuris iš naudojamų priedų. Pabandykite juos po vieną išjunginėti, o nenaudojamus ir nereikalingus tiesiog pašalinti.

Pavyzdžiui, štai čia (http://support.mozilla.com/lt/questions/794835) rašoma, jog tokią problemą gali sukelti „Ask Toolbar“ priedas.