Diskusijos apie laisvąsias programas

Internetui => „Mozilla Firefox“ => Temą pradėjo: Angele_bu 2010 m. Spalio 20 d. 12:39:51

Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: Angele_bu 2010 m. Spalio 20 d. 12:39:51
Atnaujinau Mozillą į 3.6.10 ir nepasileidžia. Nėra jokio pranešimo. Nepasileidžia ir save mode režimu.
Bandžiau išinstaliuoti ir naujai suinstaliuoti. Nepadėjo.
Veikia tik 3.5 angliška versija. Jei tik naujesnė ir nebeveikia. 3.5.14 neveikia.

Gal kas susidūrėte su tokia problema ??? Prašau padėti...patarti.
Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: Rimas Kudelis 2010 m. Spalio 21 d. 10:12:49
Labai keistas simptomas... Nejaugi visiškai nėra jokių požymių, kad programa paleidžiama? Turėtų bent jau kompiuterio apkrova šiek tiek padidėti kuriam laikui.
Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: Karolina 2010 m. Spalio 25 d. 14:13:00
Laba diena..... gal galite kas padeti, visiskai nepasileidzia mozzila, norint ja isijungti man ismeta mozzilos strigciu pranesiklio lentele.... :(
Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: Rimas Kudelis 2010 m. Spalio 25 d. 16:21:08
Citata iš: Karolina
Laba diena..... gal galite kas padeti, visiskai nepasileidzia mozzila, norint ja isijungti man ismeta mozzilos strigciu pranesiklio lentele.... :(
Ar bandei paleisti „Firefox“ ribotąja veiksena? Ją paleisti gali taip:
Pradėti → Visos programos → Mozilla Firefox → Mozilla Firefox (Ribotoji veiksena)
Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: Angele_bu 2010 m. Spalio 26 d. 15:46:23
Pasirodo Mozillai trukdė kita programa - apsauga nuo porno puslapių ( gėlytė ekrano apačioje). Ją išinstaliavau ir viskas veikia.
Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: samsung 2010 m. Lapkričio 01 d. 21:21:26
man ta pati problema nevercia jokio puslapio tik baltas ekranas
Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: GODhack 2010 m. Lapkričio 05 d. 18:43:42
Man buvo su beta ir tik pirma karta is naujo ijungus viskas gerai.
Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: vikuutis 2010 m. Gruodžio 05 d. 17:29:51
Mozillą 3.6.10 man taip pat nepasileidžia , tiesiog neatsidaro naršyklės langas ir jokių lentelių nemeta nei rodo , paspaudus ant nuorodos įjungti naršyklės langą rodo prie pelytės , kad pradeda krauti bet taip nieko ir neuškrauna ir neatsidaro . Kaip būtų galimą išspręsti šią problemą ?
Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: Rimas Kudelis 2010 m. Gruodžio 05 d. 20:34:05
Citata iš: vikuutis
Mozillą 3.6.10 man taip pat nepasileidžia , tiesiog neatsidaro naršyklės langas ir jokių lentelių nemeta nei rodo , paspaudus ant nuorodos įjungti naršyklės langą rodo prie pelytės , kad pradeda krauti bet taip nieko ir neuškrauna ir neatsidaro . Kaip būtų galimą išspręsti šią problemą ?
Ar bandei paleisti naršyklę ribotąja veiksena (per Start meniu)?
Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: samsung 2010 m. Gruodžio 05 d. 20:41:17
nepadeda man ta ribotoji versija. nebezinau ka daryt
Antraštė: Nepasileidžia Mozilla
Parašė: Rimas Kudelis 2010 m. Gruodžio 28 d. 23:43:59
Citata iš: samsung
nepadeda man ta ribotoji versija. nebezinau ka daryt
Labas,
išbandyk tai, kas išvardinta čia. Atleisk, nelabai dabar turiu laiko versti tai instrukcijai...